Presikhaaf

Presikhaaf Schoolmeubelen omvat veel meer dan het louter inrichten van scholen. We ontwerpen en realiseren veilige, inspirerende en duurzame leeromgevingen. We volgen de trends en ontwikkelingen van leeromgevingen op de voet op en trachten daarbij steeds een stapje voor te zijn. Dat maakt ons de ideale partner om scholen en architecten bij te staan in de ontwikkeling van hun project.

Presikhaaf onderscheidt zich als maatschappelijk en betrokken, meer dan 70% van onze werknemers hebben een afstand tot de arbeidsmarkt.
De basis van het bedrijfsbeleid en meer specifiek de kwaliteit - en het milieubeleid wordt gevormd door de visie en kernwaarden van onze organisatie.

Over Presikhaaf

Over Presikhaaf

Presikhaaf  is een echte Nederlandse producent, wij ontwerpen en produceren al ruim 40 jaar de beste schoolmeubelen in Arnhem. Alle facetten van het productieproces hebben wij in eigen huis, van houtzagerij tot metaalbewerking en van meubelmakerij tot assemblage. Dit maakt het dat onze klanten veel flexibiliteit krijgen. Niet alleen met de snelheid van levering, maar ook wanneer maatwerk verlangd wordt. In onze productie worden alleen duurzame grondstoffen gebruikt en werken we volgens een gecertificeerd kwaliteit- en milieumanagement systeem.

We zetten mankracht in daar waar andere producenten hun productieproces volledig geautomatiseerd en gemechaniseerd hebben. Dat heeft natuurlijk voor – en nadelen. Een enorm voordeel is dat we hiermee een stuk flexibeler zijn, vakmensen persoonlijk verantwoordelijkheid nemen voor de kwaliteit en er eer in leggen om de meubels perfect af te leveren.

Onze medewerkers zijn trots op wat zij maken en wat zij kunnen. En zijn blij dat ze binnen Presikhaaf Schoolmeubelen een mooie werkplek gevonden hebben. In 2015 nam Royal Ahrend het bedrijf over en kon zo de toekomst van de werknemers waarborgen.

Meer over Presikhaaf

ga naar schoolmeubelen.com

Andere merken

Andere merken