Gispen

Gispen creëert duurzaam en design kantoormeubilair. We creëren omgevingen die een positieve invloed hebben op mensen. En stimuleren duurzaam gebruik. Dat doen we al meer dan 100 jaar. Samen met klanten, nationale en internationale ontwerpers en architecten, partners en leveranciers werken we aan verrassende en duurzame oplossingen voor werk-, zorg-, onderwijs- en hospitality-omgevingen.

We kiezen voor circulair ontwerpen, produceren en ondernemen. Innovatief ontwerpen en produceren, slim gebruik en waardebehoud zijn belangrijke uitgangspunten voor Royal Ahrend.

Over Gispen

Over Gispen

Visie

De Verenigde Naties hebben in 2015, 17 Sustainable Development Goals (SDG’S) vastgesteld. Doel is om de wereld tot een betere plek te maken in 2030. Op alle niveaus worden de SDG’s gebruikt om duurzaamheid te concretiseren. Gispen acteert met name op nummer 12: verantwoorde consumptie en productie. Duurzaam gebruik staat voorop in alles wat wij doen. We dagen onszelf en onze partners continu uit om innovatieve oplossingen te creëren die duurzaam gebruik stimuleren en tegelijkertijd bijdragen aan de overige succesfactoren van een organisatie (zoals het welzijn van gebruikers, de flexibiliteit van meubilair en omgevingen, kosteneffectiviteit en een uitstraling die past bij de identiteit van een organisatie).

Missie

Gispen wil omgevingen creëren die een positieve invloed hebben op mensen door middel van inspirerende en duurzaam ontwikkelde ruimtes en producten zoals het Gispen CIMO bureaumeubilair.

Meer over Gispen

ga naar gispen.com

Andere merken

Andere merken