Ahrend

Bij Ahrend moet je zijn voor slimme en gezonde werkomgevingen. Het inrichten van inspirerende kantooromgevingen waar je energie van krijgt, dat is onze passie. Of het nu gaat om het inrichten van werkplekken, ontvangst- of vergaderruimtes of de complete kantoorinrichting. Onze experten denken graag met u mee.

Meer dan 120 jaar doen we dit al. Ahrend ontwerpt slimmen, gezonde, innovatieve werkomgevingen en zijn gespecialiseerd in 'activiteit gerelateerde werkconcepten'. Bovendien leveren we technologie die hierbij faciliteert.

Over Ahrend

Over Ahrend

Wij focusen ons op persoonlijk comfort

Vitaliteit en productiviteit van de werknemers dat is waar wij als bedrijf voor staan. We geloven in het succes van Het Nieuwe Werken waar werknemers hun werkplek kunnen kiezen naargelang de activiteit die ze uitvoeren.

Hierbij leggen we de nadruk op slimme en gezonde werkomgevingen want ons service model gaat verder dan het leveren van meubilair. Innovatie is de drijvende kracht achter het productiever en gezonder maken van de werkomgeving. Aan de hand van technologische innovaties werken we bij Ahrend daarom in ons eigen InnovationLAB continu aan het ontwikkelen van slimme  oplossingen die de functionaliteit, productiviteit en het persoonlijk comfort verhogen binnen uw organisatie. Zo kunnen wij kantoren en andere werkomgeving zo efficiënt, aantrekkelijk en comfortabel mogelijk inrichten.

Terwijl u zich focust op uw core-business, kunnen wij dankzij nieuwe applicaties en slimme sensoren het beheer van uw meubilair overnemen. Dit doen wij overzichtelijk, betrouwbaar en transparant. Want wij ontzorgen onze klanten.

Meer over Ahrend

ga naar ahrend.com

Andere merken

Andere merken